50-årskalas

I helgen var vi på 50-årskalas i Falköping, det var mkt folk, liveband och smaskig buffé. Fick även nöjet att sova i jättemjuka och sköna sängar på stadshotellet "the place to be". Det var riktigt skoj! Sen har vi åkt runt på alla möjliga småvägar i det fina vädret och till slut hamnade vi i landvetter hos svägerskan. Helgen var dock alldeles för kort! Nu är det jättelångt kvar till fredag natt!


Snart helg!

Sista arbetsdagen för den här veckan idag. Ska bli så skönt att få vila upp sig och träffa karl´n min. Förhoppningsvis ska vi gå till Bishop arms på järntorget och äta fish´n chips. Någon som vill haka på kanske? En kväll i bastun hade iofs inte varit helt fel det heller. Mina icke-existerande muskler behöver det. Hur som helst ser jag fram emot en toppenfredag!

Jag vet hur det är att vara gravid.

Nu vet jag hur det är att vara gravid, om man ser på mina fötter. Efter varje arbetspass när jag tar av mig skorna har fötterna svullnat upp till dubbel storlek. Eller a, jag kan inte urskilja ngn fotknöl iaf. Och så måste det väl vara när man är gravid också, eller? Nu är jag inte gravid, jag bara jobbar på ett hårt golv med nya industriskor. Annars går det väl ganska bra tror jag. Arbetskamraterna är snälla och roliga. Och än så länge har jag hållit väldigt god disciplin gällande maten. Frukt och hemlagat är lösningen! Idag blir det en rostad rödbetssoppa. Halva veckan är iaf gjord, tur att första veckan är en 4-dagars arbetsvecka. Jag kommer behöva återhämtningen.

Går socialt i ide.

Okej, idag börjar jag mitt nya jobb. Bara kvällshift månd-fred. 15.24-00.12 alla dagar. Men vad ska man säga, jag får bra betalt :-)) Jag hade lika gärna kunnat bli sjöman, typ. Men jag är faktiskt jätteglad, och har höga förhoppningar på arbetskamraterna. I värsta fall får jag väl köpa en ipod och lyssna på musik hela dagarna istället. Så tanken idag är att pallra mig iväg till affären och storhandla, så jag får matlådor... Kanske ska börja veckan med flygande jakob? Eller en stor omgång med lasange?

33 veckor

Min mor ringde och påminnde mig igår att det "minsann är mindre än 34 veckor kvar till bröllopet". Mmm, ja, sa jag då. Vilket resulterade att jag idag var tvungen att räkna efter, för att kolla att det var sant. Hm, imorgon är det 33 veckor kvar. Och jag har lovat migsjälv att den här bloggen inte ska förvandlas till någon bröllopsblogg (tycker att det är lite whitetrash), men det är ju svårt att helt utesluta bröllopstankarna när jag sitter här och skriver. Och det kan ju vara skönt att avreagera sig lite här, snarare än att fräsa åt diverse konstiga förslag (det senaste var att vi skulle servera korv och bröd innan vigseln "för det kommer ju inte serveras mat förrän senare på eftermiddagen" kan inte vuxna människor ansvara för sitt eget lunchintag?). Å andra sidan har de där konstiga förslagen oftast en bra bakomliggande tanke, men oftast ngt felformulerad. Snittar kanske? Innebär detta att jag är en bridezilla redan?!

Igår fastställdes best man. Det blir den bästigaste vännen till min sambo. De kommer bli så stiliga, och står de inte redo vid vigseln, vet jag vem jag ska ringa ;-)



Tjoho!

Sådär ja, då har jag löst försörjningen fram till sommarsäsongen. Förra fredagen skickade jag in en mindre utarbetad ansökan som bilmontör "inom göteborgs bilindustri". Undrar vart det kan vara? Iaf, bemanningsföretaget ringde upp nån timma senare och bokade intervju på måndagen. Igår ringde dom, och gissa vad? Jag fick det! Så idag ska jag dit och prova ut kläder, sen börjar jag på måndag! Dock blir det bara kvällskiftet den här månaden, men det är bättre än inget! Så äntligen är det dags att komma "hem" till bilindistrins förlovade/förlorade land. Det ska bli så skönt att slippa ansvar och service.

Vattenläckage?

Igår blev en sån där dag som spenderades "ohemma" hela dagen. Efter en anställningsintervju träffade jag A och familjen GP, och det dröjde tills sen kväll innan vi rullade in på parkeringen här hemma. Tur var väl det (att vi fått mat någonannanstans) för tydligen har det blivit ett vattenläckage, vilket resulterat i att de har stängt av vattnet till lägenheterna. Suck. Med det som bakgrund passade jag på att sova extra extra extra länge idag, med förhoppningen att det skulle vara löst när jag vaknade (vid sisådär 11). Men icke. Inget vatten så långt ögat kan nå, om vi bortser från mölndalsån, som jag upplever har fått något höjd vattennivå?

Så vem bjuder oss på middag ikväll? Runt halv sju hade passat bra ;-)

Fredag!

Yes, det är fredag! En vanlig jävla fredag! Vi ska helt enkelt göra det som de flesta människor gör på sina fredagar; umgås med vänner. Familj i det här fallet. Idag tar min svägerska examen, wei! Så nu är hon sjuksköterska. Detta ska firas på Casinot med middag. Inte helt fel eller hur?

Igår var det dags att klippa håret, inte för det blev så mycket, men det är lite fräschare nu iaf. Lunchade med vår toastmadame också, mycket trevligt!

Dygnet har 24 timmar...

Min dygnsrytm är fucked up. Gick till sängs halv elva igår, för att inse att jag inte kunde sova. Gick upp och tittade på tv, till cirkus halv tre, för att sedan inse att jo, jag är nog trött ändå. Nu tvingar jag mig att sitta vaken då jag har kört min sambo till jobbet (jag ska ha bilen idag), förhoppningsvis kanske jag somnar i vettig tid ikväll då? Dessutom är det kallt!

Onsdag..

Skitonsdag = möte med styrelsen-onsdag! (Ni vet vid det här laget hur mycket jag uppskattar detta styrelsearbete)

Igår var det som sagt fika med lite girls, där det avverkades diverse nödvändiga frågor och svar;
Vem blir tärna?
Vem blir toastmaster?
När kommer bröllopsbloggen?!

Det blir nog ingen bröllopsblogg, I´m so sorry. Finns dock en liiiiiiiten risk att det smyger in lite bröllopsplanering i den här bloggen. Det vet man aldrig ;-)

Imorgon bär det av till Trollhättan, har fått en klipptid hos min frisör Jan. Förhoppningsvis kommer jag även få fatt på en examenspresent till min blivande svägerska, en "gåbortgåva" till M&E som ska bjuda oss på middag på lördag och kanske en kik på papper till inbjudningarna (attans där smög bröllopet sig in).


Män är svin!

Näe, inte min blivande förstås... Men ibland har män en förmåga att såra mina vänner, och jag gillar inte det! Alla som känner mig vet att jag har en förmåga att bli sjukt förbannad och bitter på på mina vänners hjärtekrossare. Så även i detta fall. Jag drar gärna alla över en kant också, vilket är ganska lätt när det manliga könet gång på gång visar sin verkliga sida. Å andra sidan kan jag inte göra så mycket åt det, än att erbjuda soffan när förhållanden kraschar. Näe usch, inte ska jag väl låtas mig dras ner på grund av en stor gris? Jag borde vara överlycklig och inte alls tänka på andras misstag och dumheter. I´m so sorry.

Idag ska det fikas med goa vänner, det var egentligen idag jag hade tänkt att avslöja diverse bröllopsplaner för mina bästa vänner, om det inte hade varit för facebook och att somliga helt plötsligt glömt bort andra kommunikationsvägar att gratulera på så som; sms? mail? privata inlägg på facebook? telefon? Hade ju hoppats få chansen att sprida de goda nyheterna själv. Hade inte alls räknat med att det skulle skrikas ut i cyberspace. Dumma mig.

Tillbaka på banan?

Ujuj, nu kommer verkligheten ikapp. Efter ett farande och flängade fram och tillbaka mellan diverse festligheter (jobbigt eller hur?) är vi nu tillbaka till vår kära något snedvridna lägenhet. Den senaste veckan har varit väldigt omtumlande, men jag har nu en förhoppning av att det ska lugna sig lite.

Dagar av ledighet...

Nyårsafton var helt fantastisk! God mat och goa vänner och en varm go bastu! Sen att jag alltid får fira nyårslaget utan min sambo på grund av hans kärlek till att smälla raketer, det kanske är något jag bör acceptera? Så det är bara att komma ihåg det till nästa nyår. Just nu ligger min kära sambo och är sjuk, dag 2. Sova, dricka vatten, hosta, sova, dricka vatten, hosta. Ganska trist faktiskt. För jag har liksom inget att göra mer än att stoppa i honom en värktablett mellan sömnperioderna. Jag har varit och handlat mat, glass, godis, halstabletter, sallad till middag osv... Allt för att han ska bli frisk :-) Ska göra crepes senare idag, ska bli gott, har sett fram emot det läääänge. Näe, roligare än så här blir det inte...

RSS 2.0