Funderar på det där...

Funderar på det där att skriva en dagbok om varje dag som jag jobbar, mest för att kunna blicka tillbaka ifall det återkommer något viktigt. Å andra sidan är det mkt lättare att skriva på datorn. Inte för att det i dagsläget skulle bli ngt intressant. Men ikväll då, så hade jag hela 11 ätande gäster... spännande, not... men men, hade bland annat ett nervöst brudar som ska gifta sig imorgon, som satt och gjorde de sista ändringarna i bordsplaceringen. Lyckliga dom som har det framför sig. Den bästa dagen i hela sitt liv. Vad jag vet iaf... och hemligheterna strömmar till mig, men det avslöjas väl snart kan jag tänka mig. (måste ju verkligen skriva ner det här också, bara för att låtsas att jag är såååå populär och sååå intressant för alla andra att veta, att jag vet en sak som inte ni vet)

Svängt om veckan!

Hemma i söndags kväll, för att sedan spendera en ledig dag med min man på måndagen, för att sedan återigen åka till jobbet tisdag morgon, för att återvända till göteborg onsdag lunch... sen ska jag upp igen på fredag. That´s my life.

Snigel

Idag har varit en jättejättetråkig dag på jobbet! Inget att göra... inget nämnvärt iaf, och när jag jobbar själv så vill man ju inte påbörja några projekt ifall någon gäst skulle komma... Vilket har resulterat i att jag inte har fått gjort ett skit. Och klockan har gått i snigelfart, stängde en timma tidigare... fanns ju ingen potentiell gäst på hela ön! Hade en söt provjobbare idag, men som sagt, med väldigt få gäster är det riktigt svårt att få se någon gnutta verklighet och kapacitet.
Så nu sitter jag här på mitt rum, med lite framrotade nachochips och en slatt med vin. Ska ha frukosten imorgon, så jag måste verkligen somna i tid, därav vinet :-) Imorgon ska min karl hämta mig, hoppas att han tar med sig lite vänner för att äta... hade varit väldigt väldigt trevligt...

Blåst på bubblor

Näe, det blev ingen champagnedag i år heller, det där med sjuka barn drabbar mig mer och mer. Så jag ska ge kollektivtrafiken en chans till idag, fast till Stenungssund. Så nu har jag laddat med en ordentlig äggmacka, bacon och sallad. Bra start? Imorgon ska vi till Öckerö i snöovädret, och titta på stadsbilden... har svårt att tro att det sker inomhus, vinterjackan; check!

Onsdag

Sitter hemma och laddar inför arbetsveckan. Nu har jag ju iofs varit väldigt duktig och kommit en lång bit på min schemaläggning, så jag är förberedd inför helgens kontorsarbetstid och restaurangarbetstid. Men ska göra riktigt spännande saker nu de närmaste dagarna. Imorgon är det champagnedagarna på ett utav hotellen i stan, sen på kvällen ska jag vidare på speeddating för företag. Ska bli riktigt intressant, kul att få representera sig själv och företaget samtidigt. Dock har jag ingen aning om vad det är för företag, kanske ska ta reda på det och skaffa mig lite bakgrundsfakta.

Påsklunch/releaseparty/svensexa/sommardäck/ny frisyr

Har hänt massa roliga saker sen sist. Vi inleder med påsklunchminnena från i fredags. Det där med påsklunch på påsk är mkt överskattat, mkt roligare att ha det när man känner för´t. Så hemmafruarna tog tag i sina sysslolösa liv och svängde ihop såväl dessert, köttbullar, janssons, prinskorvar etc... tillsammans med en god box vin. Och lördagen började med en svensexekidnappning för att sedan svira om till releasepartaj för min jazziga kusin. En riktigt skön skiva á la Monica Zetterlund och Svante Thuresson. Brorsan fick iaf den svensexa han önskat, och för att inte brudgummen skulle bli för full, offrade sig mannen gärna och hjälpte till med drickandet. Varför blir det alltid så när han ska dricka med mina bröder? Jaja, en störtskur på söndag morgon sköljde bort alla bevisen vid björken. Och så vidare till våfin bil, ny frisyr bla bla bla....

Den (o)intressanta bloggen

Skulle väl ändå inte påstå att mina blogginlägg räknas som banbrytande och superintressanta. MEN jag är riktigt trött på alla riktigt ointressanta bloggar! Men för fan, läs något annat då! Bloggar om att någon har handlat ett par strumpor på nätet och somnade tidigt av utmattningen av att besöka IKEA. När vi ändå diskuterar tråkiga bloggar, så finns det något ännu värre; tråkiga statusuppdateringar på facebook! "idag har vi ätit soppa, det var gott, men min son/dotter tyckte inte om broccoli", typ... Jag vet som sagt att den här bloggen inte är så intressant, och den har blivit tråkigare med tiden, och anledningen till det har vi diskuterat tidigare här. Jag måste erkänna att funktionen att checka in på facebook är riktigt rolig, men det ska ju inte gå till överdrift! Människor som checkar in på soffan, vid köksbordet, i sängen... orka! Men det kan ju inte vara onödigt vetande att vara informerad om när folk går och lägger sig på kvällarna, eller kan det vara andra aktiviteter som sker när somliga är incheckade i sängen? Vad vet jag? Det hade varit sjukt mer intressant ifall dessa aktiviteter angavs lite mer specifikt, eller?
Igår var vi på Parken för musikquiz, quizet var bra, allt annat var värdelöst och oprisvärt (blir det tautologi?)

Drömmar

Åh nu har jag legat och drömt i flera timmar, känns det som. Iaf mellan varje snoozeintervall på telefonen. Och det har varit olika drömmar hela tiden, och nu kommer jag inte ihåg dom. Intressant, så nu sitter jag i soffan och är fortfarande inte utvilad, jag har ont i axeln (sovit på den konstigt) och är allmänt ointresserad av att starta upp min dag. Det händer massa grejer runt omkring oss, både roliga och mindre roliga. Hoppas bara att det ordnar upp sig, tråkigt att jag inte kan vara på plats, tråkigt att jag inte kan ge rätt stöd. Men jag hoppas att deras drömmar går i uppfyllelse.

Glad påsk då!

Så då, tillbaka till verkligheten. Med högre lön och mer att göra. Så nu är det slut på slappandet i soffan på dagarna, måste gå ut starkt här nu så att jag får en bra start. Men jag har annat att göra också, festhäften till brorsans bröllop, så igår spenderades med min blivande svägerska på stan för att hitta rätt papper och dekorationer. Så nu är det "bara" att göra.... Hm... har ju inte börjat ännu... skit

Söndagsångest!

Nu börjar söndagsångesten att krypa sig på... det blir lätt så när långveckorna avlöser varandra. Så ikväll blir det myskväll med potatigratäng (sponsrat från jobbet), lite vin (sponsrat från jobbet) och något gött kött... ska bara hitta köttet...

Hemma för en stund/lönesamtal/provjobb/nya trubadurer/bubbelbad/middag

Ska försöka täcka in ovanstående rubriker i detta inlägg. Som sagt en riktigt långvecka blev det, kom hem igår, och då möttes jag av ett upptappat bubbelbadkar, något som jag kan vänja mig vid. Dock blev badet väldigt kortvarigt då vi var inbjudna till middag hos miss S och mr D, väldigt trevligt initiativ måste jag säga. Och vilken ansträngning som de hade gjort, med småplock till förrätt, paj till varmrätt och glass till dessert. Mkt ambitiöst och gott! Så trevligt att komma till dukat bord! Som i det här fallet även var påskpyntat med påskfjädrar.
I onsdags påbörjades då min arbetsvecka, som blev en mkt trevlig sådan. Tog tillochmed mod till mig att fråga när/om det var tänkt att jag skulle ha ett lönesamtal/utvecklingssamtal/anställningsformssamtal snart? Och jag stod på "to do"-listan, så sagt och gjort. Vi hade ett mkt bra samtal där vi gick igenom en hel del grejer, och nästa vecka förhoppningsvis får jag ett löneförslag presenterat. Jag kan väl säga redan nu att jag har fått en annan titel. Sen åkte vi till stenungsbaden och käkade 3-rätters. Riktigt bra lokaler måste jag säga, älskade loungedelen med brunrandiga soffor, skinnfotöljer, barbord... ja, det var riktigt gemytligt.
På fredagen var det dags att öppna upp! Äntligen! Och många stammisar kom den här helgen, och de är så goa och rara! Kramar åt alla håll och kanter. Flertalet kom både fredagen och lördagen och allt gick hur bra som helst, hade en supertjej från Grästorp som provjobbade och jag önskar att alla provjobbare kommer att vara lika bra, för då blir mitt jobb så mkt lättare. Usch, jag gillar inte att lära upp....
Så nu ska jag göra den längsta todo-listan någonsin, jag ska sammanställa allt som ska göras inför sommaren, i år ska vi inte laminera menyer på midsommarafton!

RSS 2.0