Ytterligare en dag...

Se där ja, då har ytterligare en dag i soffan passerat. Fan, jag har inte gjort ngt vettigt alls, förrutom att städat kylskåpet och gjort en kladdkaka. Imorgon bär det av till jobbet... det blir en hederlig 5-dagarsvecka med begravning, julbord och magdans, få ihop det om ni kan!

Onsdag

Drömde om vårt bröllop inatt, eller a, inte som det som va, men ett annat "vårat bröllop", med ett dansgolv med studs i. Som en madrass typ. Sen ringde min man och väckte mig. Innan min klocka ringde. För att fråga vilken tid han skulle vara hos läkaren nästa vecka. Nästa vecka?! Var det ngt annat viktigt du hade på hjärtat kanske? Näe, trodde väl inte det. Men nu är jag uppe iaf.




Det var en gång...

Det var en gång en väldigt tråkig dag. En regnig och blåsig dag. Då tvingade jag ut migsjälv till att slänga allt återvinningsmaterial plus en promenad till mölndals centrum för inhandling av kyckling. Kall och blöt bäddade jag mig ner i soffan igen i väntan på bättre tider.

Mer intressant blev det inte idag, hoppas på att maten alldeles strax ska förhindra min hungersnöd, så jag orkar klättra idag. Måste säga att inspirationen inte är på topp. Vill helst ligga kvar här.


Storm!!!

Ujuj, äntligen hemma efter en lång arbetsvecka. Gårdagens storm hindrade mig från att åka hem, så det blev ytterligare en natt på tjörn. Har aldrig sett havet storma så. Vattennivån var högre än vår gästbrygga och det skvätte upp vatten på vår parkering. Helt galet. Strömmen gick lagom till att de sista gästerna kom.

Helgens julbord har gjort succé (såklart). Gött käk och trevliga gäster. Inte för att jag tycker att julmat är så gott, men så här första helgen är det faktiskt det. Så nu ska jag hämta krafterna inför nästa helg.

Money Money Money...

Idag ska vi iväg till banken och fixa cash till nya lägenheten. Vuxenpoängen bara flödar och jag är löjligt nog kärare än någonsin. Beror nog inte bara på vuxenpoängen och glädjen över en ny lägenhet, men det pirrar sådär gött i magen. Vilket är bra nu inför julborden och en hektisk jobbperiod. Livet blir enklare då.

Flytt

Efter gårdagens bloggnederlag har jag nu återhämtat mig lite. Igår var vi och skrev kontrakt för en ny lägenhet. Inte långt ifrån där vi bor nu, men en trea. Så nu har vi plats för bilbanan, till bastuklubbens stora förtjusning. Så, inflyttning i mars. En viss kille vars namn börjar på J och slutar på ens, bör vässa musklerna då han är skyldig oss flytthjälp big time, här är ett gammalt inlägg om det Hus, säger inte så mkt men ändå.


Scheisse

Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om vår nya lägenhet, 2x25-årsfest i hemstaden, aktiviteter på baksmällan och om mina tankar om nyår och dess outfit. Mkt viktiga saker helt enkelt, men vad händer, allt bara försvinner!

Spännande!!!

Ujuj, i måndags var vi iväg och kikade på en lägenhet, inte långt från där vi bor. Men en trea, med lägre avgift än vad vi har nu. Fräsch och fin, klar att flytta in i. I våra egna huvuden satte vi ett maxbelopp, pga sen återkoppling från banken var vi inte med i budgivningen från början, men fick uppdateringar från mäklaren. I onsdags var det två budgivare kvar, A och B. Då smäller vi in vårt maxbelopp i förhoppningen att båda budgivare skulle lägga sig, då budgivningen gått väldigt långsamt. Men icke. Budgivare A lägger sig, men budgivare B toppar vårat bud med 10 000 kr. Faen, tänkte vi, men gött, en annan lägenhet dyker säkert upp. Idag visar det sig att budgivare B har dragit sig ur. Så nu är vårat bud de senaste. Och om inte budgivare A vill in i matchen igen så... ÄR DEN VÅR! Men jag måste vänta tills imorgon, eftersom mäklaren sms:ade att han höll på att natta barnen.... Va Faen! 

Shopping!

Igår pallrade jag mig iväg till storstan för hundrafemtionde gången i november. Har flera gånger varit ute på jakt efter diverse saker. Men tappat lusten när jag väl är på plats. Jag har fortfarande inte köpt några baskläder, vilket jag egentligen skulle göra, men jag har köpt en jättefin klänning. Som ska invigas på lördagens 25-årsfest i trollhättan. Den är röd och helt underbar. Köpte ett par stövlar också. Och jag har äntligen uppdaterat min sminkväska.  Så x antal tusen kronor senare begav vi oss till klätterväggarna. Vilken klättring! Klarade mirakulöst en vägg som jag hade satt upp som mål till årskiftet. Så nu får jag hitta en annan vägg. Idag är det dags att åka upp till Tjörn igen, men först en förhoppning om att köpa en lägenhet.


Hemma!

Ujuj, vilken arbetsvecka jag har haft, hur kul som helst! I lördags fick inte mindre än 140 gäster både musikunderhållning och mat, served by me and the boss. Okej, vi hade två tjejer till, men ändå! Sen en fullsatt restaurang till fars dag igår, helt nice. Men ujuj vad trött jag var igår. Idag sov jag till halv tolv, och det behövdes.

Söndagsångest

Imorgon är det dags att pallra sig till jobbet, därav den godtyckliga söndagsångesten idag. Panik över att jag inte hunnit göra ngt vettigt nu när jag varit ledig (har jag nog gjort, men inbillar mig detta för att tycka synd om migsjälv). Men idag har jag iaf varit ute på en liten promenad i höstvädret. Och ikväll blir det tacomys med den där hårt arbetande karl´n. Hm, vår mathållning kommer resultera i viss fetma innan nyår misstänker jag...

Tisdag

Jag gillar fortfarande ljudet av tangentbordet på min nya dator. Så här kommer ytterligare ett inlägg. Lyckades gå upp klockan 10.00 idag, imorgon startar vi klockan ännu tidigare. På torsdag är det dags att jobba ett par dagar. Hoppas att tiden går fort, för jag har börjat vänja mig vid att spendera mkt tid hemma, vilket är så skönt så skönt. Idag ska jag in till stora staden och fika, skönt att träffa lite folk. Kanske köpa ngt nytt te? Fick dyrte av min chef efter hennes parisresa förra veckan, så nu har jag införskaffat mig en ordentlig tesil (heter det så?), vilket har öppnat upp en hel värld av te. Men först måste jag bestämma mig för om jag behöver duscha eller inte. I-landsproblem.

Bästa vardag.

Den nya datorn ger mig ett behov att behöva blogga, eller snarare tangentbordet. Känns väldigt skönt måste jag säga. Tänk vad bra betyg jag hade haft, om jag hade en sån här fin dator. Jaja, ursäkter...

Idag kära vänner, har jag och min sambo, jag menar man, haft en alldeles vanlig dag. Vi (jag) har lagat köttbullar med potatismos, vi har ätit denna vid vårt matsalsbord (det är ju ändå måndag) och samtalat om vardagliga saker så som styrelsen, trollhättehelg och lägenhetsvisningar. Därefter intog vi soffan, tittade på true talent, ensam mamma söker och CSI. Helt vardagligt. Och mitt i CSI slog det mig, att om varje dag skulle vara så här vardaglig, om varje dag skulle innefatta hemlagad mat, gemensam middag och att slappa i soffan så skulle jag vara väldigt nöjd med livet. För jag skulle spendera dessa dagar med min bästa vän och livskamrat, och jag skulle nog bannemej vara kär hela livet igenom. Hoppas på det iaf.

Att skriva av sig....

Bloggforumet är ingen bra plats att skriva av sig på. Vilket jag har fått erfara tidigare. Synd, för ibland vill jag bara spy ut mitt missnöje till världen. Men att skriva det i en egen dagbok ger inte riktigt samma avskrivningsfunktion.

Så egentligen skulle man skaffa sig en hemlig blogg. Inte för att jag har så mkt att klanka ner på, men jag hatar att få kommentarer som "jag läste i din blogg, vad menade du med....?" Svar, jag menade ingenting, ville bara få ut lite saker ur systemet. Bloggen skulle också bli väldigt mkt mer intressant om jag inte kände dessa begränsningar. Så mitt missnöje går ut lite halvhjärtat här idag. Jag har just nu några energitjuvar i min omgivning och min irritation över detta växer för varje gång jag kommer i kontakt med dem.

Lyxhustru? Lyx hustru?

Den särskrivningen kan ni lägga hur många tolkningar som helst i, nice! Jo, jag sitter här och bloggar från min supernya laptop, fin fin, den väger nästan mindre än min iphone och skärmen ger en mycket bättre bild än tv:n. Fin present jag har fått från min man, eller hur? Med lite hjälp från en vän. Det tackar vi för! Med tanke på att jag shoppade loss på Servera i helgen också känner jag mig som värsta lyxhustrun. Jobbar knappt ngt men spenderar gladeligen pengar som inte är mina ;-) Den här helgen har varit helt fantastisk med gemensamma sovmorgonar (vilket egentligen innebär att min man startar disneydags kl. 9.00 och jag fortsätter sova i sovrummet).

RSS 2.0