Uppdatering!

Ålrajt, inte så mkt att skriva om egentligen, men vi får se vart det hamnar.

Senaste inlägget handlade om hindersprövningen, nu har vi fått tillbaka den och blivit godkända. Så nu skulle vi egentligen kunna gå till första bästa rådhus och gifta oss, när som helst. Kittlande tanke. Men vi får vänta till september, tror jag. Annars jobbar jag mest hela tiden, känns väldigt bra. Har fått mkt positiv feedback och jag känner mig väldigt bra på det jag gör. Vilket gör livet så mycket lättare. I´m the king of the world, som Leo sa.

Har varit hemma i tre hela dagar nu, snart. Och för en gångs skull har vi fått spendera lite tid med varandra. I måndags var vi ute och käkade på restaurang, igår klättrade vi, men var hemma redan vid halv åtta, idag ska vi träffa lite folk på bishop arms, hoppas på en tidig hemgång där med ;-)

På lördag är det stora grejer som händer, en familjemedlem ska gifta sig, jag glädjer mig så mkt över detta och hoppas att det blir en kanondag!

Hindersprövning

Igår skickades hindersprövningen in till skatteverket, så nu får vi se om vi blir godkända för giftemål. Idag är det dags för dag två av inbjudningspysslande, de kommer inte bli klara idag heller iofs, men vi är på mkt god väg, och de kommer bli såååå snygga!

Tillbaka till Götet...

Kom hem från jobbet igår, möttes av ett helt gäng i soffan som laddade inför VM-finalen i hockey. Tja, varför inte lite hockey? Ett glas rödvin till för att fira att arbetsveckan var över gjorde kvällen till en trevlig tillställning. Vaknade jättetidigt i morse och färdigställde schemat för juni, kl. 07.00 när det var klart återgick jag till min härliga sömn i sängen. Väcktes av sms 11.30. Hm, min dygnsrytm är nog inte den bästa just nu. Idag och imorgon är det dags för klipp och klistra! Ser hyffsat fram emot det, men jag har den bästa hjälpen :-)

Nu åker jag och min iphone...

Idag åker jag och min iphone till Tjörn, dags att arbeta efter tre dagars ledighet. Inte för att jag har hunnit göra ngt vettigt, och inte träffat min sambo heller för den delen, men det kommer väl finnas tid till det sen, eller? Igår fikade jag med goda vänner på Café Vanilj, gillar det stället starkt. Samtidigt är det skönt att stödja ett café som inte ägs utav cafémästarinnan i göteborg. Näe, dags för frukost, packa väskan och åka till kusten!

Me and my iphone.

I måndags köpte jag det mest trendiga och tekniska jag någonsin kommer att ha köpt i mitt liv. En helt onödig grej egentligen, men vad fan, jag får väl också vara prylgalen ibland? Jag har köpt en iphone! Och vi håller precis på att lära känna varandra, så det är lite pinsamma tystnader, revirpissande och emellanåt glada och falska tillrop. Men jag ska lyckas! Appropå att lyckas. Vi var och klättrade igår, och jag tog en vägg en nivå svårare än vad jag klättrat tidigare, 5b! Tjoho! Nästa gång ska jag klättra den igen, och göra det något snyggare och smidigare, men jag kom upp!

Taxidriver

Okej, då har hotellverksamheten kommit igång ordentligt och min chefs ansvar för två verksamheter börjar tydligt att märkas då jag far och flänger mellan hotellet och restaurangen. Tur att man har körkort och bil. Det hade vart jobbigt med tårtleverans på cykel. Den här helgen var det stängt för bröllop, men jag var på plats torsdag kl. 8.00 och sen dess har dagarna fyllts med schemaläggning, uppdukning, lunchservering, möten och menyplanering (barnvakt). Sen smällde vi till med ett bröllop i lördags. Så egentligen om man ser till arbetade timmar var det inte så mkt gästkontakt, men ändå hysteriskt mkt att göra. Så igår blev det en kväll i soffan, halvsovandes till Morden i Midsomer.

Kärlek!

I helgen var det dags för två kära vänner att ge varandra det stora löftet. Vilken dag det var! Solen strålade och alla var på sitt bästa humör, hur kunde man inte vara det? Vigseln ägde rum på båten Bohuslän och därefter bjöds det på middag och fest i på Björkö i en lokal med panoramafönster ut mot havet. Brudparet strålade hela dagen och natten igenom och vi festade med klackarna i taket hela kvällen. Jag hade turen att sitta brevid riktigt trevliga människor där allt möjligt diskuterades, från flugor som lägger ägg i öron till chalmeristernas overallers vara eller icke vara. En heldag som gav oss försmak inför vårt eget i september, har våra gäster hälften så roligt, blir jag nöjd :-)

RSS 2.0