5 dagar

Nu är det hela 5 låååånga dagar kvar till fredag. Suck. Visst, vi uträttade många roliga saker under helgen i trollhättan. Men hemma är bäst, så det så. Hur som helst blev det en helutekväll i Trollhättan, med förfest hos syrran (massa trevligt folk) och utgång på Butlers. Där hände det inte så mkt, höjdpunkten var när vi inser att det har öppnats ett subway på drottninggatan!

Ny allsångsledare?

Jag har ju glömt att skriva om detta! Gick i godan ro på jobbet i onsdags och lyssnade på P3, och vad hör jag? Måns Zelmerlöv blir ny allsångsledare på Skansen? Jaha, hur tänkte svt där då? Nu har jag inte riktigt bestämt mig vad jag anser i frågan ännu. Jag är lite splittrad faktiskt, i denna oerhört viktiga fråga. Men jag tror att jag har lite problem med måns ålder och präktighet. Visst, han var duktig i melodifestivalen förra året som programledare, dock ansåg jag att han saknade en viss erfarenhet. Men han är ju ett ögongodis så hälften kunde vara nog, sen kan han ju både dansa och sjunga. Vilket Anders Lundin inte kunde. Ja, detta var ett par intetsägande rader. Jag önskar att jag hade en starkare åsikt kring ämnet, hade kanske gett något mer intressant läsning.

Idag är det iaf äntligen fredag! Tjoho!

Jobblunch!

Igår blev det en spontat jobblunch med min restaurangchef. Hade inte träffat henne sen årskiftet (typ) så det var välbehövligt! Så nu har vi diskuterat våren och sommaren, det ska bli så roligt när sommaren kommer och det är dags att köra igång på riktigt. Det är väldigt skönt med en chef som förstår varför jag tar andra jobb också (typ som jag har nu). Som det ser ut planerar jag att återgå till restaurangbranschen 1 maj. Vilket innebär att jag har duktigt med industripengar att tjäna innan dess.

Det är så skönt att vara ledig...

Detta är den bästigaste söndagen som ska spenderas i soffan...

Gårdagen = skitdag

Arbetsdagen börjar med att första bästa maskin jag tar i går sönder. Därefter frågar min lagledare hur hans namn är egentligen. Det visar sig att jag har kallat honom för fel namn i över en vecka. Surt. Sen kommer lagledaren med ett papper med allas fel från tisdagen. Jag har klarat mig bra sen jag fått stå på egna ben, med 1-2 fel om dagen. Vilket inte är mkt. Nu hade jag riktigt många fel på ett och samma moment. Vilket jag ställer mig frågande till. Då förklarar lagledaren att jag "brukar ju ha problem med listerna". Jaha? Och det är det ingen som har sagt till mig? Och det har inte synts till på de senaste felåterföringarna. Så hade man inte bara kunnat säga till mig direkt att jag har misslyckats med listerna så att jag kunnat skärpa mig?! Idag kommer onsdagens felåterföring, och jag VET att jag kommer att ha samma fel igen, eftersom ingen berättat för mig att jag har gjort fel! Sånt här får mig att känna mig dålig på mitt jobb!

Efter torsdag kommer fredag, efter fredag kommer lördag!

Mer än halva veckan är gjord och det känns som att tiden har gått jättefort. Kan bero på att jag varje förmiddag har varit sysselsatt med frukost inne i stan, diverse shopping av både mat och presenter. Idag är faktiskt första förmiddagen den här veckan som jag inte ska ut och vela innan jobbet. Tid för återhämtning och soffan med andra ord. Dags att planera lite inför helgen också, inte för det finns plats för så mkt dötid, men lite ska jag nog hitta. På lördag ska det lunchas med några vänner, och på kvällen är det fest hos min blivande svägerska. Men först har jag två arbetsdagar kvar!

Alla hjärtans dag och födelsedag?

Återigen har jag lyckats vara en sån där fantastisk flickvän att jag nästan skäms över att berätta det. Att inte ses på veckorna tär lite på förhållandet måste jag säga. Jag ska absolut inte gnälla, men lite oväntat jobbigt är det faktiskt. Så, därför är det befogat att överdriva saker (vare sig det handlar om matlådor eller presenter). Igår på alla hjärtans dag åkte jag iväg för att köpa både födelsedagspresent och möjligen något till alla hjärtans dag. Köpte ett kul (tror jag) sällskapspel och slog in redo att öppnas av min sambo när han kom hem till jobbet. Till detta köpte jag även ett överambitiöst gulligt kort. Idag har jag redan varit och överraskat min sambo med tårta på jobbet, och ska alldeles strax slå in hans födelsedagspresent. Tre sorters whisky från samma destilleri men med olika lagringstider, till detta får han också ett överambitiöst gulligt kort. Visst är jag fantastisk?

Vinter igen...

Snöigt och kallt och blåsigt... brr... Idag sov jag alldeles för länge, det är inte det att jag är väldigt trött, det är snarare så att det är så skönt att ligga kvar i sängen och somna om! Vilket resulterar i en ännu knäppare dygnsrytm. Idag har varit en riktigt slapparförmiddag... Inte många knop gjorda här inte, börjar bli lite lätt socialt frustrerad över att bara umgås med arbetskamrater varje dag.

Idag blir det tufft...

Idag blir en tuff dag på jobbet, jag vet det. Hoppas på bra musik i öronen och flyt i arbetsmomenten.... Hoppas. Jag och min lagledare klickar inte riktigt så bra, inte helt 100 procent så att säga. Vilket gör det liiiite jobbigare.


Sköna tisdag

En vecka kvar till min sambos födelsedag. Vilket jag konstaterade precis just nu. Hm, what to do? Jag jobbar självklart den dagen, så ska man passa på att uppvakta killen till helgen? Vi var iofs på restaurang för två veckor sedan, kanske stanna hemma och laga något gött käk? Men det hade jag nog tänkt att göra ändå, vare sig det ska firas födelsedag eller inte. Hm, det är svårt det här!

Slitsamt?

Det här med att arbeta på veckorna och vara ledig på helgerna funkar inte riktigt för mig. Nu är det måndag och jag borde vara utvilad inför jobbet, men jag är tröttare och sletnare än vanligt. Helgen har alltså inte resulterat i den uppvilade känslan som den är till för. Nu ska jag absolut inte gnälla. Jag har haft en kanonbra helg med besök av min tärna, inflyttningsfest och massa bröllopsplanerande. Nästa helg hoppas jag inte ska fyllas med något annat än lugna aktiviteter (vilket iofs låter ganska porrigt).

Städdag?

Inför den här veckan var tanken att jag skulle småstäda varje dag, eftersom vi får övernattningsgäster i helgen. Idag är det torsdag och har jag städat ännu? Nope. Har sysselsatt mig med att inte ha ngt vatten pga reparationsarbete. Har även ägnat mig åt att sova lite för länge på dagarna. En annan förmiddag gick åt till att besöka HSBs kontor (vilket inte alls var planerat att det skulle ta mer än en kvart), och handla samt tillaga mat för en vecka.

RSS 2.0