Gräsänkling

Nu har jag skickat iväg karl´n till Finland för bastu och öl. Och jag passar på att göra saker som annars skulle leda till vissa protester i hushållet. Har exempelvis följt en fantastisk fälttävlan med många svenskar i topp. Ska äta tacos om en liten stund, och då har jag köpt HET tacosås. Jag har facebookat hela dagen, i princip. Ätit popcorn på dagtid. Min BH har suttit på sen jag vaknade i morse. Men visst, jag kommer sakna honom.

Födelsedagsfirande!

Det är juli månad, det innebär födelsedag för mig, flera goa vänner, min far och min bror. Igår firades fröken L på restaurang Bazar. Turkiskt och Persiskt, ojä! Allt var jättegott och trevligt (såklart).

Borttappad

Okej, de senaste veckorna har saker försvunnit för mig. Listan börjar bli hyffsat lång;
- Min sminkväska, sågs senast i personalrummet på jobbet, och jag har en känsla av att jag tog med den till bilen, men sen då? Detta var för två veckor sedan, behöver verkligen få fram den, sjukt jobbigt (och dyrt) att köpa en helt ny uppsättning med smink.
-Kontrakt för handdatorer (jobb), en hel hög med viktiga papper finns någonstans, här hemma eller på jobbet.
-Två kuddar (tappades bort på Peace & love, så jag anser att de är borta för alltid)
-En nyköpt borste. Jag lånade ut en borste till min svägerska för typ ett år sedan och har inte fått tillbaka den, så jag köpte en ny inför peace & love, nu är den borta. Så jag har fortfarande en riktigt dålig och gammal borste till mitt hår.
-Två luftmadrasser
-Ett par vita skor
-Claes har också tappat bort sina senast köpta jeans.

Peace & Love 2012

Är precis hemkommen från Borlänge och har redan hunnit njuta av en skön dusch och en natt i en skön säng (tyst, svalt, mörkt). Man uppskattar de små sakerna på ett helt annat sätt när man har spenderat några dagar i tält. Men vilka sköna dagar vi har haft! Veckan inleddes med regn, regn och regn. Då passade vi på att ta in på ett hotell i Mariestad på vägen. Och ett besök på restaurang sill & dynamit. Vilken kanonupplevelse! En riktigt bra restaurang med en spretig meny, vad gott det var! Kvällen avslutades med ngn sällsynt kaffeböna, som servitören sålde på oss, med all rätt. Vidare till Borlänge så strålade solen upp. Visst, en liten (STOR!) skur första dagen med tillhörande åska, men vad gjorde det när vi hade det grymmaste tältet med ett gemensamt förtält med våra 17-åriga uppsalabor. Nu ska jag inte gå in på alla peace & loves detaljer, men det var överraskande bra och trevligt. Lerigt, srawberry daquiris, kallt, varmt, solbränna, ostfondue, ont i fötterna, sova länge i tält, pulled pork macka, bajamaja, restaurangbesök, vin, handsprit, visitation, kaffe, goa vänner osv...

Tillbaka till verkligheten....

RSS 2.0