Årskrönika del 8

Hujja! Jaja, Augusti handlar mest om förberedelser inför the big day, OCH möhippan!

Nu har jag haft finbesök av min syssling...

Årskrönika del 7

Så då, då var julen över, ett år till nästa. Gööött! Det blev en väldigt lugn julafton med snöbollskrig (det ni!) och umgänge med mannen. Juldagen var riktigt nice! Bästa partyfixarna hade ordnat förfest med spel, musik och shots inför utgång. Tack för det J & M! Idag begav vi oss till IKEA på vägen hem, så nu är den omtalade vita mattan inhandlad, kvällen har spenderats på bästa sätt... i soffan.

Har väl börjat inse att det där med årskrönika 1-12 inte kommer att funka. Jag menar, vad ska jag skriva om december och november? Hur som helst, Juli. Världens bästa 25-årsdag på hemmaplan. That´s it!

Årskrönika del 6

Halvvägs in på år 2011 och bröllopsyran är ett faktum. 3 bröllopet för året avverkades och vi passade på att mysa till det med hotellövernattning. Annars så träffades vi inte så mkt, hjärtat var i tjeckien och jag jobbade mest hela tiden. Hade en fantastisk personaldag som avslöjade hur fantastisk sommaren skulle bli. Blev inte mkt till midsommarfirande, de andra hängde strax utanför borås och jag satt och åt nattamat (pizza) med en av våra servitörer, och räknade hur många dagar som var kvar på högsäsongen. Kul.

Årskrönika del 5

Maj 2011. Kärlekens månad. Två bröllop. Räknar med valborgsmässoafton till det. Konstigt att alla gnäller över våra tackkkort, när vi inte har fått något av dom som gifte sig i maj och april? Så egentligen har vi gott om tid på oss.

Sitter lite halvhjärtat och lyssnar på tvättmaskinens hysteriska skakande. Har skrivit inköpslista och borde åka och handla... men det är så tråkigt där ute. Hatar att handla själv.

Årskrönika del 4

Okej, börjar bli lite tjatigt med årskrönikorna, det erkänner jag. Särskilt när jag inte gör ngn större ansträngning, bara läser mina gamla blogginlägg. Men så här när det närmar sig midnatt är det väl dags för april 2011. En månad med en fantastisk påsk på jobbet. Strålande väder och fullt med gäster och provjobbare. Och sen jag mitt uppe i detta. Men det var kul att träffa alla gäster igen. Har för mig att bröllopsinbjudan till två bröllop damp ner i brevinkastet denna månad. Så hela våren och sommaren låg framför mina fötter och jag var mer taggad och förväntansfull än någonsin. Firade även 3-årig förlovningsdag. Kan ju vara värt att nämna. Inte för att vi är mkt för det där med årsdagar. Vi håller knappt räkningen ändå.

Ikväll var det dags för julskinkeprovning. Mmm, julmat. Eller inte. Okej, ska väl inte gnälla. Men ibland är det jobbigt att vara nykter. Eller, det känns som att jag är lite smått utarbetad på det sociala planet. Vill helst inte umgås med någon. Typisk jobbmentalitet. Känns som att jag kan få ett utbrott när som helst och på vem som helst. För att undvika detta stänger jag istället av, totalt, men hur länge kan man sitta och stirra på en julskinkesmörgås utan att bli förbannad? Så nu sitter jag här i soffan småsur och trött, med en man i sängen som luktar snaps.

Årskrönika del 3

Igår var jag och fikade med miss S på det nya condeco. Jättesnyggt och jättestort! Trevligt med fika och lite julshopping också. Skönt att hon är hemma igen från stockholm. Sen begav vi oss till klätterväggarna, var ett tag sedan sist, skönt att sträcka ut lite. Så där, då var rapporteringen klar för igår.

Vidare till mars 2011. Hände faktiskt inte så mycket här, enligt mina tidigare blogginlägg var den största händelsen att jag köpte brudklänningen. Och vilken klänning sen! Underbara klänning. Den hänger fortfarande i hallen, för jag kan inte med att stänga in den i garderoben. Har inte plats heller för den delen.

Idag väcktes jag av ett sms från chefen, där hon frågade om vi skulle luncha i stan idag. Fantastisk idé, finlunch blir det, avalon :-) Min chef är bäst.


Årskrönika del 2

Jo, det är klart att jag kan uppfattas lite elak ibland, men det där med att det inte finns några dumma frågor? Det är en myt. Dumma frågor besvaras ibland lite olyckligt.

Haha, tittar på ett gammalt avsnitt av lyxfällan. "Jag har hört att britney spears har jobbat på mcdonalds" Citat från fattig brud som precis fått lägga skådespelardrömmarna på hyllan och fått jobb på subway. Man blir ju lite trött faktiskt.

Okej över till min årskrönika. Februari 2011 kunde blivit en tråkig månad med skiftjobb och halvdan arbetsplats. Men som den fantastiska medmänniska jag är, så blev det en utekväll med syskonligan och firande av dåvarande sambos födelsedag samt alla hjärtans dag. Behöver jag påpeka att Måns Zelmerlöw blev allsångsledare? Ifall någon hade missat detta.

Årskrönika del 1

Tänkte försöka skriva ihop lite om året som har gått. Ett händelserikt år måste jag nog säga. Läste precis igenom några inlägg från januari 2011 för att fräscha upp minnet. Året inleddes iaf med en hejdundrande nyårsafton, det var mysfaktor på högnivå med middag, fyrverkerier och bastu. I januari satte jag fart med att bygga bilar inför det stundande bröllopet. Ja, just det ja; i januari kläckte vi att vi hade bestämt datum. Haha, så här i efterhand kanske vi skulle väntat till inbjudningarna var ute. Gör dock fortfarande ont i hjärtat att jag inte själv fick berätta för tjejerna om den goda nyheten, hade sett fram emot det nästan lika mycket som bröllopet... Men vi utrustade oss i januari med den bästa hjälpen, tärna, best man och toastmasters. Underbart.

När är det julafton?

Trots sjuhundrafyrtioelva julbordstallrikar har jag fortfarande inte kommit i julstämning. Storm och plusgrader främjar grinchen framför tomten. Hemma på en blixtvisit inför den sista julbordshelgen. Ska försöka passa på att vara en duktig fru och laga kalkonstek till karl´n min. Receptet hittar ni här. Så, när är det julafton? Nästa fredag eller lördag? Hoppas att det är på lördagen. Då hinner man med en mysig uppesittarkväll med den bästa. Är dock lite orolig att de här dagarna kring julafton, främst innan då, alltså julskinkeprovning och diverse andra aktiviteter inte har ett datum ännu. Eller så är jag väl inte bjuden. Men jag vill liksom ta det lugnt sista veckan där, klättra och "bara vara". Kanske blir så? Hoppas.

Skitväder!

Redo för den näst sista arbetsveckan innan julledigheten. Jag har ju nästan inte hunnit tröttna på julmaten ännu! Än finns det hopp minsann. Hm, stavning på det ordet?

Igår var jag och sträckte ut mina långa armar och ben på klätterväggen, kändes riktigt bra och jag borde verkligen pressa ngt hårdare. Gäller på jobbet också, misstänker att jag är i en liten svacka. Med betoning på liten.

Åh, vi fick världens finaste julkort igår, med en personlig hälsning, och det var så fiiiint!

Så mycket bättre...

Såg ett avsnitt av så mkt bättre igår, har faktiskt sett till att följa varje avsnitt. Älskar tv4play, svtplay, etc. Väldigt bra för oss restaurangrävar som inte har haft en ledig lördag på.... länge. Iaf inte spenderat den hemma. Nästa avsnitt är det sista, tror jag, det är väl bara mikael wihe kvar?

Så, vilka blir det nästa gång? Markoolio? Carola? Peter Jöback? Hm, svårt det där. Christer Sjögren och Lotta Engberg kanske? Tycker nog att de ska dra med någon dansbandsräv iaf.

Hemmamys!

Åhå, hur många gånger kan man snooza på väckarklockan/iphonen, minst en timma måste jag säga. Det gjorde jag idag iaf, och det kändes skööööönt! Och inte tänker jag göra ngt vettigt heller på hela dagen...

Fredag/Lördag

Sitter här mitt i natten, mitt i Skärhamn och luftar fötterna efter ytterligare en arbetsdag. Julbord, julbord, julbord... och lite hemlängtan på det vettni. Kommer inte hem förräns på måndag eftermiddag. Hm, söndagarna som precis hade börjat bli så där heliga och parmysiga. "Älskling, jag kommer jobba alla måndagar fram till jul..." Hm, inte det mest populära jag kunde säga kanske. Men pengarna behövs ju!

RSS 2.0