Thihi....

Jag har ett stort flin i hela mitt ansikte. Jag har inte lyckats få bort flinet sen i lördags. Jag somnar med ett flin, och jag vaknar med ett flin. Jag fick en möhippa! Och jag blev överraskad! Jag har inte kunnat skriva om den på bloggen för jag har varit tvungen att smälta alla intryck. Vilket jag fortfarande försöker att göra.

I stora drag blev jag överraskad på jobbet, iväg till Uddevalla där jag fick frukost, klättring, bjuda på gofika på torp, dricka drinkar, äta middag, förfest, utgång.... I de mindre dragen genomsyrades hela dagen av kärlek från mina bästigaste vänner. 15 stycken partyglada tjejer som gjorde allt för att få min dag perfekt. Visst, det regnade väl en del, men det fanns både plan B, C och D. Taxibilar var förbeställda, jag såg ingen pengahantering på hela kvällen (hur sjutton betalade dom kalaset?), jag fick nattamat och en jätteskön säng, och en frukostbuffé som hade gjort vilken prinsessa som helst avundsjuk. Min dag blev perfekt och jag kommer minnas den för resten av mitt liv.

Tack!

CHECK!

Nu har massa frågetecken äntligen kunnat bockas av på min lista. Chaufför fixad till bil, atteraljer till fotografering, snittar, frisyr, bordsplacering = CHECK! Nu är det bara lite finlir kvar till festprogrammet sen är det klart! Det enda jag behöver fokusera på är min egen solbränna och diverse bröllopsnerver. Borde väl inte vara några problem?

Sköna tisdag!

Äntligen lite egentid, det har varit lite hektiskt ett par dagar nu, men snart är det dags att åka upp till tjörn för att "ta igen sig på jobbet". Sista högsäsongsveckan nu!

Äntligen hemma!

Min sambo har äntligen kommit hem från sin semester, (i fredags) och jag är också på hemmaplan, hur gött är inte det då?! Så nu får vi massa roliga saker gjorda. Klättring, solning, planering, shopping. Igår var vi och beställde ringar. Träffade en universitetskompis hos juveleraren, jag var verkligen inte "beredd" på det. Jaja, jag var ju nyduschad iaf. Men annars relativt sleten. Kan man inte bara vakna upp sådär iordninggjord varje morgon?

Nu så...

Nu har jag äntligen fått gjort lite "måsten" inför bröllopet. Igår blev en intensiv dag med underklädes- och skoletande samt provning av klänningen för att få den insydd. Skor letar jag fortfarande efter iofs. Men jag är mycket nöjd med gårdagens ärenden. Kvällen spenderades på gibraltargatan med grill och chill. Skönt att få komma till dukat bord! Idag bär det iväg till Tjörn igen, det vankas golfmiddag för 70 pers.

RSS 2.0