Nu är det jul igen?

Har intagit soffläget och försöker förhindra att en förkylning bryter ut. Vilket jag har försökt med hela julhelgen. Bästa julminnet; pulkarace hemma med mina syskon. Tackar svägerskan för initiativet. Hade glömt hur kul det är!
 
Går runt med en känsla, som jag inte riktigt gillar. Jag har inte riktigt klurat ut vad det är, men det är något konstigt.  En vän mår dåligt är nervös eller något annat, eller så har jag gjort något. Jag grundar detta på flera småsaker som kanske inte är jättetydliga. Men det känns som att något behöver "redas ut". 

Det var ett tag sedan sist...

Ja, det var ett tag sedan sist; jättelängesedan! Men jag blev lite inspirerad när jag satt och letade efter andra bloggar. Men nu är det kanske dags att ta tag i detta igen. 
 
Saker som har hänt sen sist då; Näe, inte så mkt, jämna plågor skulle man kunna säga. Men här följer lite allmänt svabbel och den som är intresserad... ja, ni vet...
 
Något som har irriterat mig den här veckan var måndagens julbord på Sjömagasinet. Hade sett fram emot detta julbord väldigt länge och tänkte att; om jag någongång ska till sjömagasinet, så ska det väl ändå vara när de har julbord? Jag hade även säkrat med att undvika julmat i så stor mån som möjligt helgen inför detta besök. Så; 765 kronor per person. Jepp. Låt oss säga så här; julbordet var jättefint. Massvis med läckra laxar (rökta, varmrökta, gravade, sashimi), flera olika sorters sill, en god gåslever och en fantastisk carpaccio på oxe. Men stop nu? För sådär mkt pengar? Ingen ostbricka på dessertbordet! Och massa andra saker saknades också.... typ trevlig servitris. Men vårt sällskap var iaf jättetrevligt och vi hade en superb kväll, men det är klart; något måste jag ju tracka ned på. 

RSS 2.0