Kahpow!

Se där ja, där satt det; försäljningsrekordet är slaget. Tre riktigt roliga och varma dagar har passerat på arbetet med riktigt höga försäljningssiffror. Nu jävlar kom sommartrycket på riktigt, som jag har väntat.

Det är svårt att undvika...

Det är svårt att undvika det här med bröllop. Efter att jag har kikat igenom tidigare blogginlägg har mina värsta farhågor blivit besannade, bloggen har blivit en bröllopsblogg! Fan, jag lovade migsjälv att detta inte skulle ske. Faktum är att jag faktiskt börjar bli lite nervös. Eller förväntansfull, det är en hårfin skillnad. Just nu sitter jag och funderar på när/om det blir möhippa. Känner att det är mkt hyssande och viskande i min omgivning, till råga på allt är jag och min blivande tydligen inte välkomna hem till mor och far kvällen innan vigseln, då måste vi hitta på något annat. Fan. Hade sett fram emot en uppladdning med nära och kära. Så, det där med möhippa. Blir det en vardag eller en helg? Hoppas iofs på att det blir en helg, men då måste de ju kidnappa mig på jobbet. Jag har en liten misstanke om att det blir den 6/8 då vet jag iaf en kompis som kommer hem från norge. Så nu till helgen blir det garanterat inte.

forcold

Jävla skitförkylning! Nu har jag spenderat två hela dagar i soffan, snytit mig, hostat, druckit te och massa saker som innehåller vitlök. Så nu är jag officiellt snart frisk. Imorgon har jag bestämt mig för att vara det. Då står det lunch på dagens schema, får se om jag lyckas fylla dagen med något annat trevligt också. För nu har jag klättrat på väggarna här hemma alldeles för länge. Dessutom verkar det som att alla har emigrerat på semester, telefonen är jättedöd. INGEN bryr sig om mig, buhuuu... Men snart ska lite allsång få mig på bättre humör, kära kära måns. Lite dipp på det, mumma... Haha...tolka det hur ni vill.

Det var ett tag sedan

Ja, det var ett tag sen sist. Jag har hunnit fylla 25, blivit gräsänkling och dragit på mig en förkylning. Men annars leker livet, eller? Min 25-årsdag blev perfekt, precis som jag önskade. Grill med vänner och riktigt drag i öltälten därefter. Den stora dagen börjar närma sig med stormsteg och nu börjar det bli dags att ta tag i de där detaljerna som man gått och skjutit på ett tag. Snittar ska bestämmas, aktiviteter kvällen innan, och pappersarbeten så som namnbyten var tydligen inte klara heller.

Allsång på skansen

Efter att ha analyserat de två första avsnitten av allsång på skansen med måns måste jag nog påstå att Allsången har fått en revansch. Jag måste nog erkänna att det är dags att bänka sig framför tv:n varje tisdag. Visst, det är lite krystade skämt och sidekicken Anton är säkert en jätterolig kille bland sina vänner, men njaeääää.... inte så kul på allsången.

Heja Måns!

Måndagar är inga bra dagar...

Slutsats: måndagar är inga bra dagar. Idag, tisdag är allting mkt bättre! Klockan är strax efter åtta och jag har redan vart och handlat frukost och middag, suttit i telefonkö till bilverkstaden och eventuellt bokat en lunchdate. Mkt driftigt måste jag säga, och jag ser världen som något ljusare och fredligare.

Igår var vi och käkade på bitter, tänkte att mitt humör för gårdagen skulle spegla restaurangbesöket. Slutsatsen efter det restaurangbesöket; det med sprit i var gott. Fördrinken var god, ölen och vinet var gott och drinken efter maten var god. Men att ta 78 spänn för en "hederlig marängviss" var helt sjukt! Köpt glass, grädde på sprits, och chokladsås. That´s it. Ingen banan, inget pimp, nada! Värdelöst måste jag säga. Och då  var det inte ens jag som beställde en marängsviss. Bruleén var tråkig den med. Men inne i restaurangen såg det jättetrevligt ut, nu satt vi ute under några filtar och fick kanske inte hela upplevelsen enligt måltidens fem aspekter. Men jag skulle inte rekommendera att gå dit en måndag, tror vi fick service utav B-laget.

Släktkalas

Tydligen måste vårat bröllop bli ett släktkalas och ALLA kusiner måste bjudas, även dom som vi absolut inte umgås med. Men visst, jag lägger gladeligen pengar på trehundraförtioelva gäster till. Som bara är "en mer eller mindre". Och ett 25-årskalas MÅSTE ju planeras till punkt och pricka och alla farbröder och föräldrar måste bjudas in för det är ju 25-årskalas. Visst, jag vill absolut spendera min enda lediga fredag och födelsedag med mina släktingar, tacka för ytterligare fina vinglas och ytterligare en vinöppnarvariant som jag inte har.

Som min hovmästare på Liseberg skulle säga; PASS på hela skiten!

RSS 2.0