Smälter away

Puh, årets varmaste dag måste ha passerat idag, jag smälte bort lagom innan lunch på Avenyen. Efter en svalkande mopedtur hem låste jag återigen in mig i lägenheten och väntade på att det värsta skulle gå över. Det gjorde det, och jag fick hämtat lite ny energi inför grillning på knarrhögsgatan. Flintastek, mumma! Imorgon är det dags för ytterligare en arbetsvecka, inte för att jag räknar ner, men jag har en känsla av att sommaren kommer att passera i en väldans fart. Trist, eftersom jag har så mkt att se fram emot, vilket är halva nöjet. Vad sjutton ska man hitta på sen efter bröllopet liksom? Då kommer jag bli deprimerad. Känna mig helt tom. Alternativt kan jag äntligen fokusera på något annat. Måste bara komma på vad.

Varmt!

Jag gillar när det är dåligt väder och man är ledig. Då kan jag med gott samvete sitta inne och uggla, sova länge, äta dålig mat och inte göra något alls utöver att se dåliga såpor på tv:n. Men nu har jag varit ledig i två dagar och det har varit/är jättefint väder! Skitjobbigt. Men jag har pallrat mig ut för en kort promenad i solen, och passade på att köpa ett par kornblå chinos (strl 36!).

Tjoho!

Kors i taket, halva lägenheten är städad. Nu är det bara resten kvar, får se om jag finner kraft till det någonstans i energiförrådet. Har till och med smällt ihop ett schema/hålltider för den stora dagen i september. Känns som att man skulle behöva samla alla berörda och åka på en konferens för att få ihop allt. Vi är såååå nöjda med musiken, träffade dom igår och det kändes kanon! Om vi hade varit med i fyra bröllop, så hade vi vunnit. Big time.

Mot Trollhättan!

Idag ska det bröllopsbestyras och fixas. Vi ska upp till Trollhättan och träffa både fotograf och musiker. Ska bli kul att få massa ideér och tips, hoppas att vi klaffar bra.

Helgens bröllop var jätteskoj, god mat och ett lååååångt brudfölje med massa gröna klänningar. Regnet öste ner, men vad sjutton, det ska ju bringa good luck. Vinet gav huvudvärk och den öppna baren var precis sådär sötsliskig som en bar kan vara, med vodka på box och diverse alternativa drinkmixar. Precis som det ska vara på ett bröllop i Ytterby folkets hus. Bruden var strålande vacker och talen var tårdrypande. Festen bjöd på onda fötter, fuldans och söndriga strumpbyxor och några överförfriskade karaktärer. En kanonkväll helt enkelt.

På baksmällan pallrade vi oss iväg till klätterväggen och kastade oss upp för några väggar. Det går riktigt bra nu måste jag säga och armarna värker fortfarande. Men vi ska på det igen imorgon. För sen börjar allvaret på Tjörn. Midsommar nu smäller det!

bröllop (igen)

Bröllopsyran har träffat min omgivning och det är nu dags för vårens/sommarens 3:e bröllop. Det är sambons kusiner som ska få guds välsignelse, eller vad det nu är man får framför altaret. Måste faktiskt erkänna att sen vi beslutade att vår vigsel ska vara borgerlig har det kännts mer och mer rätt för varje gång vi har varit i kyrkan (dop, etc). Och surprice; jag är ledig imorgon, vilket innebär att jag har bokat hotell efter nattens festligheter.

Ledighetskommitén

Njuter fortfarande av att vara ledig, imorgon är det dags för jobb igen, men ändå! Blev inte så mkt shopping igår, skonsamt för plånboken. Fyndade ett par träningsbyxor på rea, that´s it.  Trodde aldrig att jag skulle köpa ett par löparbyxor i hela mitt liv, men nu har jag ett par. Inte för att springa i, men för att klättra. Vilket by the way gick jättebra igår! Roligt var det också. Nästa steg är inte långt borta.

Jäj!

Igår somnade vi i soffan till poirot, alltid lika nice att vakna upp till eftertexterna. Nu har mitt shoppingbegär dessutom vaknat till liv och jag har spanat in en klänning på rut mfl. som skulle passa perfekt inför helgens bröllop. Hm, får se om mitt shoppingbegär kanske svalnar... Kanske ska spana in huruvida det ska bli fint väder på lördag eller inte, det återstår att se. Så idag ska jag in till staden och luncha/shoppa, sen bär det av till klätterväggen, och jag hoppas på samma framgångar som jag hade sist. Jag får tagga till ordentligt så går det nog bra.

Hemma!

Så där ja, nu har man kommit hem för hela.... vänta... trumvirvel.... 3 DAGAR! Hur gött är inte det då? Det är hur gött som helst ska jag meddela. Och inbjudningarna är ute, nästan alla, har lite mer dektetivarbete kvar gällande vissa adresser, men så gott som är alla inbjudningarna ute!

Dumma!

Anledningen till att jag inte kunnat skriva det senaste är för att blogg.se har vägrat att öppnats upp när jag har varit skrivsugen. Just nu är jag mest hungrig men jag ska få ordning på det snart. Hur som helst så hade vi personaldag i onsdags, uppstyrd av mig. Och det var bra uppstyrt, älskart! Jag var på mitt mest pedagogiska humör och jag rockade med min powerpoint!

Min karl befinner sig just nu i Tjeckien och jag befinner mig mest på Tjörn. Men vi ses förhoppningsvis på söndag!

RSS 2.0