Brunch!

Är uppe med tuppen för idag ska det brunchas här hemma. De bästa tjejerna från thn är bjudna och det ska bli så mysigt att bara sitta och äta och tjôta i flera timmar. Maten är typ klar sen igår, men städningen gör att jag ligger lite efter. Så vad blir det för gott idag? Jo, med tanke på vädret blir det en god palternackssoppa toppad med valnötter och stekta päron. Minilökpajer, jättesöta, till utseendet inte smaken :-). Jag ska även göra quesadillas (stavning?) med brie och skinka, på gårdagens tacobröd. Och sist men inte minst, PANNKAKOR! Utöver detta gott bröd, goda pålägg, apelsinjuice och kaffe, gott va?

Onsdag..

Mumma, avnjöt precis (eller a, ett tag sen) världens goaste avocadomacka till frukost. Made by Me.

Idag ska jag gå och stoppa in massa kontanter på banken, så om ngn tänkt att tömma min handväska, är idag en väldigt bra dag. Sen ska det bli fika med fröken Booodhy och Alex för att höra om ALLT från vinresan. Hoppas hon hade det minst lika bra som vi hade förra året. Ikväll ska vi till Ikea, dags att bunkra upp med blockljus, värmeljus, stearinljus, sänglampor, ja, allt möjligt som hör vintern till.

Det händer inte så mkt mer...

Fritidsforskare

Idag är det den stora fikardagen med trollhättetjejerna. Alltid lika härligt med diverse diskussioner. Sen ska jag vara hundvakt, med lite hjälp från min sambo... en höstpromenad på safjället?

Töntförkylning

Som jag skrev i måndags, att jag var förkyld. Jag skulle inte riktigt våga påstå att jag är dödsförkyld. Snarare lite hobbyförkyld. Sådär att halsen gör ont, täpt i näsan och nyser lite oftare än vanligt. Men inte tillräckligt för att stanna hemma från fika, bankmöte, åka till malmö och personalfest. Så hur förkyld kan man då vara? Ngt irriterande faktiskt för jag vet inte när och om den riktiga förkylningen ska bryta ut. Och nu ska jag jobba i helgen och avsluta med middag hos en vän på söndag kväll. Jaja, vi får väl se om jag överlever.

RSS 2.0