Kors i taket

Igår var det dags att äntra klätterdomen. Och nej, det var inte kul. Så vi lämnar det för tillfället.

Det är dags igen!

Igår gjorde jag massa roliga och sociala saker. Först en lunchdate med K, hon är hur kul som helst, och gillar precis lika mycket som jag att nörda in och analysera människor på våra arbetsplatser och ledarskapet. I brist på annat pallrade jag mig hem ifrån staden igen och intog slapp-positionen i soffan. Det var roligt i ungefär 15 minuter (ungefär så lång tid som det tog för mig att inse att det inte fanns något roligt på tv:n). Som tur var, så trillade det in en inbjudan till en middag på manjana. Sweet, ytterligare en sak som min karl inte tycker om, som man ska passa på att göra när han är borta.

Idag har jag (eller håller på) dammsugit och dammat, konstigt hur dammigt och smutsigt det kan bli när man bara är en person. Eller så är städandet något mer betungande då man inte är två. Sen är det dags att pallra sig iväg till jobbet. Fint väder ser det ut att bli också!

Det där med toaletter....

Måste bara vädra det där med toaletter på cafeér och restauranger. För ett par år sedan var det värsta trenden med att skapa så fräcka toaletter som möjligt i Göteborg. Mycket har nog att göra med ett visst företag (Stylt) som har skapat några utav de mest spektakulära toaletterna inom restaurangbranschen. Vad sägs om Bergakungen Danilos toalettupplevelse som är att gå in i ett hisschackt? Eller Joe Farellis piss-vägg? Detta är två exempel på ganska "roliga" toaletter. Däremot så börjar jag tröttna på alla möjliga high-tech rörelsesensorer och fyrkantiga handfat (om det ens finns ett uttalat handfat). Jag är trött på att bli förvirrad av massa spegelväggar och halvlummiga belysningar, rörelsesensorer som eventuellt fungerar, lagom tills händerna är intvålade och jag får inte fram vattnet för att skölja av händerna. Det enda som inte har följt den här trenden är iofs låsen till toaletterna. Näe, vad är det för fel på en vanlig kran med varmt eller kallt vatten, och en hederlig handfläkt som startas genom en knapp? Eller ännu mer "old school", pappersservetter?

Nu är ju då den stora frågan, har jag blivit för gammal?

Skitväder!

Igår plaskade jag runt Göteborg i ösregn, med mina gula stövlar. Vilket var helt okej, det var ganska varmt, och vindstilla, men regnigt. Droppen var (ursäkta ordvitsen) när min papperskasse med matvaror går sönder och allt från vinflaskor till olivolja rullade ut över trottoarkanten. Men okej. Idag har jag en lunchdate inne i saluhallen, men vad är det för skitväder!? Storm, ösregn och storm igen! Inte ens mina gula stövlar gör det här vädret roligare!

Lugn och ro

Det där med att vara ensam, var något som jag glömt hur skönt det kunde vara. Visst, jag har slängt ut umgängesförfrågningar till flertalet i min närhet, fika, lunch, vad som helst. Men nu när jag har landat efter en lång arbetsvecka i soffan och sovit ikapp, inser jag att lite ensamtid är det som behövs ibland. Nu är det inte långt kvar tills sommaren är över, och vilken underbar sommar det har varit!

RSS 2.0