Försovning

Kan man försova sig när man inte har ngn tid att passa? Svar ja. Idag stängde jag av klockan när den ringde 9.30 och vaknade istället 11.05. Faen. Känns som att hela dagen är förstörd. Tur att vi ska iväg och klättra ikväll så jag blir riktigt trött!

Så nu måste jag se till att göra ngt vettigt, typ äta frukost.... förbereda käk, kanske rensa garderoben?

Sen fredagsblogg...

Sitter i mitt lilla rum på jobbet. Det blåser typ storm och regnar utanför, tur att jag har fått ett bärbart element till mitt rum, kallt som faen annars. Just nu sitter jag med både sockar, hoodtröja, täcke och filt i väntan på att värmen ska sprida sig i min lilla skrubb. Låter som att det här är inledningen till ett väldigt gnälligt inlägg, men det tror jag inte att det blir.

Det är ett underligt fenomen det här med lågsäsong, det är inte så mkt att göra, men de gäster som kommer blir garanterat väl omhändertagna, det vill jag lova. Å andra sidan är jag antingen eller. Antingen vill jag ha massvis att göra, eller ingenting. För när det är ingenting, kan man ägna sin tid åt att äta, damma, prata skit med kocken, etc.

Allt det här med giftemålet och den ständiga frågan om mitt jobbs vara eller icke vara, har fått mig att skapa lite funderingar. Eller frågeställningar. Visst, jag trivs just nu med ett ngt flytande kontrakt/flytande lön/flytande schema, men jag får en uppfattning om att folk tycker att jag blir lurad. Jag vet inte, men det kanske är priset jag får betala när man är "ny" och har en i mina ögon drömtjänst. Sen att lönen svajar, det kanske är ngt jag får ta? Sen vad har det här med giftemålet att göra? Inte så mkt, men kanske att jag har börjat utforma en plan över hur länge jag ska jobba såhär på "distans". Om jag bara hade haft liiiiiite mer kött på benen.

Mer flummigt än så här blir det inte!

latmask = skrivkramp?

Jag vet, jag har inte skrivit ngt vettigt det senaste (har jag någonsin gjort det?, men jag har inget nytt att skriva om. Jobbar en del, och försöker att klämma in umgänge med såväl man som kompisar däremellan. Så, jag har hunnit med en inflyttningsfika hos en trollhättetjej som äntligen tagit sitt förnuft till fånga och flyttat till göteborg. Fikan ledde även till en spelkväll. Vi vann inte, men vi förlorade inte heller. Vi har också hunnit casha in en utav våra bröllopspresenter, ett presentkort på Heaven23. Det var en härlig måndag det, med god mat tillsammans med den bästa! Just nu är denne bästa och handlar mat, ikväll blir det klassiskt fredagsmys med tacos, på en måndag. Jag gillar måndagar...

RSS 2.0