Arbetslös

Näe, det är inte jag som är arbetslös, min sambo är det fr.o.m idag. Så nu har han cyklat iväg till arbetsförmedlingen och jag njuter av lite egentid här hemma. Hoppas verkligen att han får ett jobb snart, för det är inte roligt att ha honom sysslolös här hemma.

Tråkigt!

Jag har tråkigt, jättetråkigt! I två dagar har jag nu slöat i soffan (utöver lite tacos och tvättning). Nu vill jag inte slöa i soffan längre. Jag har sett alla tråkiga serier, Tillbaka till Aidensfield, Projekt Runway, Tyra Show, Sjunde himlen, Rachel Ray osv, osv. Så vad jag egentligen gör är att vänta på att min sambo kommer hem ifrån jobbet, så jag har någon att reta gallfeber på. Näe, tur att parken öppnar igen imorgon och det är dags för ytterligare en fantastisk dag på liseberg!

Tacos!

Ikväll ska jag äntligen få träffa mina underbara vänner från skolan, vi har seriöst inte träffats på hela sommaren! Men ikväll bjuds det på tacos hos GP, och det ska bli så kul!

Ledig

Ja, det var en vecka sedan jag uppdaterade här, men det har inte varit något intressant att skriva om. Jag har passat på att skriva en tenta och väntar nervöst på resultatet. Finns en del andra besked som jag går runt och väntar på, jag hatar att vänta!

Igår var det partaj på Liseberg, var väldigt trevligt med god mat och dryck, säsongen har tydligen gått mycket bra i jämförelse med förra. Idag antar jag att alla deltagare är tacksamma över att parken är stängd, så de hinner återhämta sig innan det är dags för portarna att öppnas igen på torsdag.

Och min sambo gör sista veckan på jobbet....

utgång!

Eller a, ut och dricka vin ska jag :-) Ska bli jättekul, nu funderar jag bara på vad jag ska ha på mig, vi vet inte riktigt vart vi ska gå ännu, men det kanske är dags att dressa upp sig ordentligt? Å andra sidan kanske det inte är lönt att försöka, ska ju jobba innan. Men men, bara jag får i mig ordentligt med nattamat, så ska jag nog vara fit for fight.

torka

Näe, enda anledningen till att jag skriver ett inlägg här nu är för att jag ska plugga, egentligen. Men det är så trist och jag somnar vid blotta tanken av att öppna böckerna. SURT med noll självdiciplin, eller hur det nu stavas. Jag måste verkligen börja beta av kurserna som hänger efter, annars lär jag aldrig bli klar till våren. Men jag har ingen motivation. Saker och ting verkar lösa sig för mig utan utbildningen också, hoppas jag iaf, jag väntar på positiva besked.

Stängning

Jobbar stängning varenda kväll nu typ, eller a, jag jobbar inte öppning iaf. Det är väldigt drygt att sitta hela förmiddagen och vänta på att arbetspasset börjar, för att sedan jobba till 23.30. Näe, inte kul.

Annars så saknar jag min semester lite, då var det fortfarande gott om tid att plugga inför tentan. Det var även en månad kvar tills min sambo blir arbetslös. Nu börjar båda momenten närma sig och jag ser inte någon bra lösning. Nästan halva personalstyrkan på nöjesparken har sagt upp sig eller blivit sjukskrivna, så det är inte läge att byta bort arbetspass för att jag ska plugga, å andra sidan behöver jag pengarna. Min sambo har inte hittat något jobb ännu.

Näe, längtar tillbaka till finland där det största och enda bekymmret var huruvida ölen skulle räcka en dag till eller inte.

RSS 2.0