Något att se fram emot....

I sådana här tider behöver man något att se fram emot och det har jag...
Lars Winnerbäck på Peace & Love i Borlänge, bland många fler såklart. Det ska bli så skönt att packa väskan och ge sig iväg efter en väldigt lång vårsäsong.

...

Trött på det mesta som är jobbrelaterat. Jag mäktar inte med allt. Sover mest hela tiden.

Jä!

Har precis kollat igenom samtliga "inför eurovision"-program på svtplay. Åh, jag blir alldeles varm i kroppen! Tyvärr är det ju jobb som gäller den helgen, men förhoppningsvis hinner jag med lite på radion. Heja Loreeeeeen!

Bröllop

Nu har vi gift bort brorsan. Skönt, och fint! Har haft en helvetes helg med förberedelser, tårthämtning, matlagning, klistra-ihop-fixning, alkoholhantering... ja, mkt var det, men det var ett väldigt vackert brudpar.

Dritdag!

Norska har aldrig varit min starka sida. Igår väntade jag på att klockan skulle ringa, hyffsad tidig förmiddag. Hade vaknat till lite innan då de började att sopa grus utanför lägenheten. Men klockan ringde ju inte, så jag somnade om.... till halv ett. Sen visar det sig att telefonhelvetet hade laddat ur sig allt batteri, och ville inte alls ringa och väcka mig. Skitskitskit! Jag visste att PIN-koden var nerskriven på en lapp, fasttejpad på en flyttkartong (fråga mig inte varför), så jag kastade mig upp ur sängen, ut i vindsförrådet för att gå igenom alla 30 flyttkartonger för att inse att näe, där var den inte. Klockan tickade på och efter att jag hade slängt ihop brorsans festhäfte (och gjort trettioelva provutskrifter utan att sidorna blev rätt) pallrade jag mig iväg till teliabutiken, köpte frukost (16.00) och infann mig på byggarbetsplatsen, redo att skriva ut skiten. Jag förstår inte varför bilderna ska kladda av sig mot texten!!! Så, vi fick skriva ut varje festhäfte för sig, 82 st... klockan halv nio var vi tillbaka i soffan... JÄVLA TELEFON!

RSS 2.0