helgrapportering

Så där ja, nu har flera dagar passerat och det har varit full rulle. Den årliga trettondagsfesten har passerat, vi har kikat på festlokal till brorsans bröllop, myst med tjejerna, och grejat i lägenheten och grejat i lägenheten.

Trettondagsfesten fyller många bra funktioner. Man får god mat. Med vin till. Man får underhållning med sång. Och ibland får man t.o.m stå för underhållningen själv. Man får träffa sina bröder. Man får dansa. Och det blir lika kul nästa år!

Lokalen till bröllopet i maj var jättestor! Ngt sliten, men oj vilka resurser. Man blev riktigt sugen att sätta fart på toastandet och planeringen av det stora bröllopet 2012.

Dagen efter den stora trettondagsfesten var det riktigt skönt att åka hem till göteborg. Kvällen spenderades i soffan på fel sida älven med tacos och vampyrfilm.

Å helgen var fortfarande inte över! Två dagar kvar! Som har spenderats i lägenheten, bytt gardiner, fyllt 6 st flyttlådor, slängt 4 säckar med skräp, satt upp en list, röjt på balkongen... Och idag fortsätter det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0